Google Chrome


Google Chrome
Yepyeni bir Internet tarayıcısı

Adres çubuğundan arama
Adres çubuğuna yazın ve hem arama hem de web sayfaları için öneriler alın.
En sık ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimleri
Herhangi bir sekmeden en sevdiğiniz sayfalara ışık hızıyla erişin.
Gizli gezinme
Tarama geçmişinizi kaydetmek istemediğinizde gizli bir pencere açın.
Google Chrome Özellikleri
Adres Çubuğu









- Adres çubuğuna yazdığınız kelime ile ilgili bilgiler hemen altında listelenir. Bu gelen öneri siteler daha önce Google Chrome browserden girdiğiniz siteler, sık kullanılan siteler ve google öneri hizmeti ile google önerileri yer alır.
- Adres çubuğuna herhangibir yazı girip enter tuşladığnızda google üzerinde arama yapar ve google sonuç sayfasına yönlendirir.

- Herhangibir web sitesine gitmek için web site adresini adres çubuğuna yazıp enter tuşlarız veya adres çubuğunun sonunda bulunan üçgene tıklarız.
- Herhangibir yerden kopyaladığımız bir url veya kelimeyi adres çubuğuna yapıştırarak ta kullanabiliriz. Bu yazıyı yapıştırdıktan sonra enter tuşlamak istemiyorsak adres çubuğuna sağ tıklarız ve '
Yapıştır ve git' seçeneğini kullanırı. Bu özellik sayesinde enter tuşlamadan yazdığımız url ye veya google arama sonuç sayfasına yönleniriz. (Bu özellik Opera browserde bulunuyordu.)
Sık Kullanılanlar
Açtığımız web sitesini kolayca sık kullanılanlarımıza eklemek için adres çubuğunun url kısmının hemen solunda yer alan yıldız simgesine tıklamamız yeterli olacaktır.
Açtığımız web siteleri veya sayfaları sık kullanılanlar listemizdeyse yıldız simgesi koyu sarı, listede yoksa açık sarı renginde olacaktır.
Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcıdır
Google Chrome'u kullandığınızda Google'ın aldığı bilgiler
Google Chrome'u indirmek ve kullanmak için gizli bilgilerinizi vermeniz gerekmez. Google Chrome'u indirdiğiniz veya Google'ın sunucularıyla bağlantı kurmak için kullandığınız zaman, Google'a, makinenizin IP adresi ve bir veya birkaç çerez de dahil olmak üzere yalnızca standart günlük bilgileri gönderilir. Google Chrome'u, Google'a veya başka sitelere çerez göndermeyecek şekilde yapılandırmak için, buradaki talimatları uygulayabilirsiniz.
Kullanımlar
Google Chrome'u kullandığınız zaman Google'a gönderilen bilgiler, Google Chrome ve diğer Google hizmetlerini size sunmak ve bu hizmetleri iyileştirmek amacıyla kullanılır. Diğer web sitesi operatörlerine gönderilen bilgiler, söz konusu web sitelerinin gizlilik politikalarına tabidir. Google Chrome, tarayıcının performansını artırmak ve size, ziyaret ettiğiniz sayfaların anlık görüntülerini incelemek gibi özellikler sunmak için makinenizde bazı bilgileri saklar.
Programları indirdikten sonra “Mutlaka” Virüs taramasından geçirin. Yanlış kullanım vb. gibi nedenlerle Sorumluluk kabul etmemekteyim. Her türlü Sorumluluk kullanıcıya aittir.
Silinmiş veya bozuk linkleri yorum yazarak bildiriniz. Veya E-mail adresime bildiriniz.***TEŞEKÜRLER***