Anti Sansür v1.1

AntiSansür v1.1, Anti Sansür Firefox, İnternet Explorer, Antisansür 3.0
Internette Sansüre Hayır
Kapatılan Youtube ve Birçok siteye sorunsuz bir şekilde girebilmek için aşağıdaki programı yükleyebilirsiniz.

Youtubedaki tüm videoları izleyebilmek, kapatılan birçok siteye erişebilmek için artık bilgisayarınızda hiçbir ayar yapmanıza gerek yok..tüm yasaklı siteler bir tıklama kadar uzaklıkta
ANTİSANSÜR sayesinde dns değiştirmek yada registry dosyaları ile oynamak tarihe karıştı..
Tek yapmanız gereken antisansür programı indirmek..programı yükledikten sonra youtube ya da diğer yasaklı sitelerde dolanabilmenin zevkini çıkartın.. Program hem firefox hem de explorer ile sorunsuz çalışmaktadır.


Program kurulumu :
1- Programı indirin,
2- İndirdikten sonra setup dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatın,
3- Açıklamalardan sonra ileri diyoruz..kısa bir bilgi ekranı gelecek..tekrar ileri diyoruz,
4- Bu aşamada programın kurulacağı yeri belirtmeniz gerekmekte..Ekranda antisansür dosyaları aşağıdaki adrese kopyalanacak diyerek default olarak C:Program FilesAnti Sansur yolu gösterilmektedir..
Farklı yere kaydetmek isteyenler bu yolun yanında görülen ... İşaretine basarak klasör oluşturmamız gerekmektedir. ...İşaretine bastıktan sonra gelen ekrandan C dizininde program klasörü altında Anti Sansur dosyasını oluşturun ve tamama basın..
5- Daha sonra ileri dediğinizde yüklenecek yeri tekrar teyid ettikten sonra Başlata basın..Dosyalar oluşturulan klasöre yüklenmeye başlayacaktır..
6- Son pencerede önce ileri diyerek sonrada çıkış diyerek kurulumu bitirin..
7- Kurulum doğru olduysa masaüstünüze Anti Sansur adında bir kısa yol gelecektir..Buna çift tıkladığınızda size yapmanız gerekenleri anlatan bir sayfa açılacaktır..
Download.

NOT: Programı kapatmak için çarpı işaretine bastığınızda program simge durumuna küçülecek ve saat ikonun yanına gelecektir..
Programları indirdikten sonra “Mutlaka” Virüs taramasından geçirin. Yanlış kullanım vb. gibi nedenlerle Sorumluluk kabul etmemekteyim. Her Türlü Sorumluluk Kullanıcıya aittir.
Silinmiş veya bozuk linkleri yorum yazarak bildiriniz. Veya E-mail adresime bildiriniz.
***TEŞEKKÜRLER***