Cryptload v1.1.6

Ekran görüntüsü için resme tıklayın.
Cryptload v1.1.6 Portable Sınırsız Rapidshare

CryptLoad v1.1.6 Portable Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan dosya paylaşım yazılımından sınırsız yararlanmak ister misiniz? Anlatacaklarımız tamamen yasal. İpuçları, SDN'de. Bir forumda veya bir e-postada gördüğünüz Rapidshare bağlantısına tıkladığınızda sizden bir saat beklemenizi isteyen bir mesaj görebilirsiniz. Bu mesajın doğru kişiye gelmediği zamanlar çok olmuştur. Belki o IP'yi sizden önce kullanan birisi ya da ofisinizdeki diğer download meraklılarının yaptıklarından dolayı, zor durumda kalmayın.
Yeni bir yazılım olan CryptLoad ile sınırsız download yapabiliyorsunuz

Rapidshareden sınırsız yararlanmak için bu programı kullanabilirsiniz. Partlardan oluşan dosyaların linklerini programa giriyorsunuz ve program sizin yerinize bunları teker teker indiriyor.Eğer partlar şifreli ise şifreyi önceden programa giriyorsunuz.İndirdikten sonra program sizin yerinize partlardan çıkarıyor. Rapidshareden bol bol indir. Sınırsız.
Anlatım Programı rar dan çıkarın Cryptload exe. Tıklayın. Biraz bekleyin (Sabredin 2 dakika) ve çalışsın saatin oraya yerleşir daha sonra indireceğiniz rapid linkine tıklayın ve rapid açılınca adres çubuğundaki linki kopyalayın programı açın üst sol kösede ki butona tıklayın ve tamam diyin ve indirmeye baslasın o indirirken diğer partlarida koyun indirsin veya adresleri bi not defteri açarak oraya yapıştırın sonra hepsini kopyaların tekrar programı açın ve sol köşedeki butona tıklayın tüm linkleri tanıyacaktır sonra yüksek hızda bırakın indirsin. Programın Kullanımı
Rar dosyasının içinden CryptLoad.exe dosyasına tıklayın.. İnternete bağlıysanız günceleme yapar. Bağlı değilseniz direk program açılır.
CryptLoad ile indirdiğiniz Programların kayıt Yeri Burasıdır. (C:\Downloads\Directlinks).
İsterseniz değiştirebilirsiniz C:\Downloads\Directlinks
Degiştirmek için bir rapidshare linkini kopyalayın Otomatik paket yakalayıcı otomatik açılacaktır. Ekleye tıklayın. Paket Ayarları ekranı gelir. En sağdaki .... kutusuna tıklayın ve kaydedeceğiniz yeri şeçin. Program Türkçedir.

Rapidshareden indirme Programı Kolay gelsin....
Cryptload v1.1.6 Portable
Kendi uploadım, Güncel ve Yeni versiyon 1.1.6

Cryptload v1.1.8  Alternatif


Üretici: Cryptload

Program portabledir kendi uploadım ilk paylaşım v.1.1.6 kullanımı herhangi bir rapidshare linkini kopyaladığınızda program otomatik olarak algılar sizde onu herhangi bir yol seçerek tamam tuşuna basarak tekrar simgeleştirebilirsiniz
Not: istediginiz kadar part kopyalabilirsiniz